Anywhere is paradise

Alunbruket, Andrarum.

Det är oregelbundet skrivande på bloggen. Det har flera orsaker. En är att mitt boende inte är optimalt i husvagn på en obebyggd tomt, utan det mesta inklusive wifi. Allt i väntan på nya bostaden i Ystad. Tillträde 16/7.
En annan är att mitt webhotell ska göra om hela sitt koncept och därför vill flytta över allt material till nytt format. För att följa med måste jag betala för tre år i förväg och jag tvekar inför den utgiften.

Många tycker att det låter som paradiset att sitta i en husvagn vid sydkusten när sommaren är som allra bäst.

Nu har jag för några dagar lånat en lägenhet i Skurup för att kunna duscha, laga mat och ha tillgång till wifi.

I midsommar har jag varit på vandring kring Christinehof och Hallamölla. Det piperska alunbruket är en fascinerande plats. Kuskahusens vandrarhem (STF) en pärla.

Det var för övrigt Stefan Andersson som sjöng Anywhere is paradise. Det var 1996. När jag googlar honom visar det sig att han under senare tid gjort en rad album med historiska teman som Gustav III, Ostindiefararen, svenskarna under andra världskriget och något till. Intressant.
Lyssna här på Flygblad över Berlin.

Etiketter: sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • solweig johansson » Ida Bäckmann - resande reporter:  ”Jag är ordförande i ett nytt sällskap Ida Bäckmannsällskapet i Åmål. Vi söker ma..”

  • Britta Stenberg » Den flygande holländaren:  ”Hej du! Kom in på din hemsida av en slump, skulle bara kolla en grej. Blev kvar..”

  • Thomas Nydahl » Den flygande holländaren:  ”Fint reportage i Bladet idag. Har just läst. På din Molly ser du verkligen glad ..”

  • Veronica RA » Svälja handlingar:  ”Hamburg på våren är. Have fun! ”

  • Thomas Nydahl » Thanks Mr Bobb:  ”Det kan inte vara en dussinjournalist som skrivit detta: "Ett hus mitt emot Pres..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln