Olof, Tore, Tore blir ljudbok

Nu ger ljudboksförlaget Vibery Audio Books ut deckartrilogin om den chilenskfödde poliskommissarien Cesar Amado som löser brott på den skånska landsbygden samtidigt som han ständigt har en problemfylld pappa i telefonluren från Chile.

Först ut är Olof, Tore, Tore.

”Det roligaste jag läst på mycket länge”, utbrast Kristianstadsbladets recensent Jan Hoff när den annorlunda kriminalromanen gavs ut 2004. Han fortsatte: ”ibland måste en författare strunta i reglerna och bara pressa gaspedalen i botten”.
Boken skrevs mer eller mindre i eufori i köket på kaféet i Vinslöv, efter de goda recensionerna av debuten Ljuva September.

Olof, Tore, Tore handlar om ett mordoffer som hittas på en kyrkogård där en grupp människor försöker etablera kontakt med de döda.

Förutom Olof, Tore, Tore ges i sommar också de andra Cesar Amadodeckarna Ljuva September och Efter alla dessa år ut som ljudböcker. Även båda delarna av Whisky Blues som skrevs tillsammans med Börje Berglund kommer att ges ut som ljudböcker av Vibery Audio Books.

Du hittar boken där du hittar ljudböcker. T.ex. på Bookbeat, Nextstory eller Storytel. 

Etiketter: sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • solweig johansson » Ida Bäckmann - resande reporter:  ”Jag är ordförande i ett nytt sällskap Ida Bäckmannsällskapet i Åmål. Vi söker ma..”

  • Britta Stenberg » Den flygande holländaren:  ”Hej du! Kom in på din hemsida av en slump, skulle bara kolla en grej. Blev kvar..”

  • Thomas Nydahl » Den flygande holländaren:  ”Fint reportage i Bladet idag. Har just läst. På din Molly ser du verkligen glad ..”

  • Veronica RA » Svälja handlingar:  ”Hamburg på våren är. Have fun! ”

  • Thomas Nydahl » Thanks Mr Bobb:  ”Det kan inte vara en dussinjournalist som skrivit detta: "Ett hus mitt emot Pres..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln