Hos Tunström, eller Tunbjörk?

Sunne 5 juni 2021.

Jag trodde att jag kom till Göran Tunströms Sunne. Jag hamnade i Lars Tunbjörks.

Äter älgfärsbiff, fast det kallas burgare, på Restaurang Slottet. Passerar idrottsplatsen och ser IFK Sunnes P16-match mot Skoghall. Tror jag. Någon i publiken hävdar att det är Karlskoga, inte Skoghall man möter. Efter en kvart av snedsparkar och felpass lämnar jag de närmast sörjande.

Basgångarna från en Epatraktors ljudanläggning dånar runt kvarter efter kvarter. Någon gång emellanåt rullar en rostig motorvagn in på resecentrum söderifrån på Frykdalsbanan. Jag ser inga passagerare.

En dam med rollator småspringer förbi mig. En bil lämnar en parkeringsplats. På taket ligger en handväska. Dörren är öppen till pizzerian som lockar med vedugnsbakat. Det sitter ingen på uteserveringen.
Några badar i Mellan-Fryken. Någon far och tillbaka fram med en 140 dB motorbåt.
Det är 26 grader varmt i Sunne.

Körde 05oo från Östersund. Jag och älgarna hade E45 själv de första timmarna.

Etiketter: sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • solweig johansson » Ida Bäckmann - resande reporter:  ”Jag är ordförande i ett nytt sällskap Ida Bäckmannsällskapet i Åmål. Vi söker ma..”

  • Britta Stenberg » Den flygande holländaren:  ”Hej du! Kom in på din hemsida av en slump, skulle bara kolla en grej. Blev kvar..”

  • Thomas Nydahl » Den flygande holländaren:  ”Fint reportage i Bladet idag. Har just läst. På din Molly ser du verkligen glad ..”

  • Veronica RA » Svälja handlingar:  ”Hamburg på våren är. Have fun! ”

  • Thomas Nydahl » Thanks Mr Bobb:  ”Det kan inte vara en dussinjournalist som skrivit detta: "Ett hus mitt emot Pres..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln