Samtidigt där himma - På Österlen

Det fina magasinet På Österlen kommer ut med fyra nummer per år. Det har bland annat en fyllig avdelning med ny litteratur som har anknytning till Österlen.

Det är tidskriftens grundare Inga Lill Högberg som håller i den och hon dammsuger sydöstra Skåne på nya böcker. Självklart har hon hittat Brokiga Blad ur Ystads historia och presenterar den.

Är du intresserad av Brokiga Blad ur Ystads historia, eller systern Brokiga Blad ur Kristianstads historia, så hör av dig, per mail eller sms. Du hittar kontaktuppgifterna här intill i högerspalten.
En perfekt presentbok för den nyinflyttade, den historieintresserade, den som värnar om hembygden eller den som bara vill ha något kul att läsa och kanske samtidigt lära sig något nytt (gammalt).

Och - som Inga Lilla Högberg skriver - hon skulle gärna sätta någon av Börjes illustrationer på väggen. Gör det! Köp två ex och strippa den ena, rama in och gör tavlor till hela släkten. 

Etiketter: sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • solweig johansson » Ida Bäckmann - resande reporter:  ”Jag är ordförande i ett nytt sällskap Ida Bäckmannsällskapet i Åmål. Vi söker ma..”

  • Britta Stenberg » Den flygande holländaren:  ”Hej du! Kom in på din hemsida av en slump, skulle bara kolla en grej. Blev kvar..”

  • Thomas Nydahl » Den flygande holländaren:  ”Fint reportage i Bladet idag. Har just läst. På din Molly ser du verkligen glad ..”

  • Veronica RA » Svälja handlingar:  ”Hamburg på våren är. Have fun! ”

  • Thomas Nydahl » Thanks Mr Bobb:  ”Det kan inte vara en dussinjournalist som skrivit detta: "Ett hus mitt emot Pres..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln