I andras spår

Jag har många vänner som reser och en del som skriver om sina resor, tar fantastiska bilder, är fria från all kommersialism och rimligen ska ha en stor intresserad läsekrets. Det goda med internet är att läsekretsen inte kan bli för stor.

Hur många som helst kan ta del av bilder och berättelser. Ingen upplaga begränsar, ingen distributionsapparat tickar kostnader. Varken Ponyexpressen eller Postnord göre sig besvär.

Kanske är du en av dem? Tipsa mig gärna, om dig själv och din sida, eller någon vän eller okänd, svensk, dansk eller från den indiska deccan, så länkar jag gärna till sidan.

Mina egna tips den här gången är:
www.resormedv.se
aldmangallery.com

som båda administreras av Lars Aldman i Helsingborg som tillsammans med hustrun, äventyrerskan Veronica Rönnlund Aldman, har gjort en rad spännande resor de senaste åren. Från Galapagos till Kuba, från Flores till Zanzibar och mycket mer.
På sidan Resor med V finns berättelser om resandet och resmålen, bilder och ibland små filmer. Härlig inspiration för alla ressugna som nu under pandemin kanske måste hålla sig hemma. På Lars Aldman Gallery visar han en del av alla sina fina bilder.

 

Etiketter: sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • tell » Rijksmuseum och slavarna:  ”Jo, så är det Pelle. Vi sitter alla i samma båt och skjuter på pianospelaren, el..”

  • Pelle » Rijksmuseum och slavarna:  ”Ja, Holländarna har mycket att dölja, men wtf, hela europa + Amerika höll ju på...”

  • Per » Gränslöst:  ”Hej du, Jaha, då var du i Amsterdam. Hoppas allt är väl och hälsa Jullan. Ps Lot..”

  • Veronica RA » Sigge - the eurotrotter:  ”Härligt! Ta väl hand om Sigge och lycka till därborta Tell!”

  • Sven Rosborn » Vart tog Blåtand vägen?:  ”Boken ligger i skrivande stund (2021-01-17) layoutad och färdig för tryckning i ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln